ANNONS
Integritet på Tailsweep

Inlägget innehåller annonslänkar

Älskade färgen

/

Jag blev så sugen på att köpa en ny redskapsförvaring från Le Creuset när vi var på restaurangen igår. Denna vita har jag här hemma nu med lite alla möjliga köksredskap i, på restaurangen fanns den i en alldeles underbart fin blå färg. Jag M Å S T E ha den färgen med 😀 Hihi.. känns det rätt så gör det.

Med en redskapsförvaring sparar jag massor av plats i kökslådorna och så blir det ordning och reda på allt när man samlar ihop det så här tycker jag.

I slutet av buffébordet såg jag den blå skönheten. Restaurangen använde inte den till redskapsförvaring utan de serverade soya i den. Det var ju också trevligt och en bra idé.

Idag har jag letat på nätet efter en blå Le Creuset redskapsförvaring. Cervera (en av mina favoritbutiker) hade flera färger och tre stycken av dem var blå. Jag blir så osäker på vilken av de blå det var på restaurangen och jag vill verkligen ha just den blå färgen. Kanske får jag besöka en cerverabutik och kolla på färgerna där. Jag tror inte att jag kan lista ut det annars.

Vill ni kika på redskapsförvaringen så finns den på Cervera HÄR

Stor kram från mig!

0
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00