ANNONS

Liten och go

/
4A6152F5-2AA7-4DA9-BA90-3CEBF742F444

Jag säger gokväll och trevlig helg till er med en bild som jag fick av min dotter Fanny. Oscar är så liten och go, det är några år sedan nu. Detta året fyller Oscar 5 år, nästa år börjar han skolan. Jösses vad fort åren går.

Och Fredrik kom med på bild också, det är inte ofta han är med här på bloggen men ibland så. Dagen innan nyårsafton var han ju också med, målningen pågår fortfarande och jag googlar för fullt efter nya saker till hemmet nu när vi håller på att fräscha upp här hemma. Det alltid kul med nytt, särskilt på våren tycker jag. Lampor letar jag efter just nu.

Vi önskar er alla en riktigt fin fredagskväll. Imorgon syns vi igen. KRAM

0

Följ oss på Instagram ♥

@madameedithblogg
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00