ANNONS

Inlägget innehåller annonslänkar

Januarifint efter födelsedag

/
tallrikar från cervera

Hej vänner ♥ Hoppas att allt är bra med er. Jag har sällskap av Oscar idag som är hemma från förskolan pga. pandemin. Jag känner att det är onödigt att han är där nu när spridningen är så stor. Han har 15 timmar i veckan på förskolan och eftersom jag driver eget företag så kan jag ändra på timmarna och få ihop det några veckor utan barnomsorg.

Så har vi inte alltid haft det men i denna tiden i livet och med vårt yngsta barn har vi möjlighet att styra över våra tider. Det är jag tacksam över.

4FB4F255-3F30-4728-A8EF-161EDAD5E7F6

Som ni vet så älskar jag färg och form så jag fortsätter att tipsa er om lite fina saker som jag hittar. Min blogg började som en inredningsblogg, det var under den tiden som jag utbildade mig till inredare i Älmhult. Jag vet att ni är många som vill att jag styr in på det temat igen så vi kan ju nosa på det lite då och då om ni gillar det ♥

Jag köper ofta nya tallrikar. Eftersom jag driver en matblogg så är det kul att spana efter tallrikar som jag kan använda till bloggen. När jag beställde kakfatet på fot (bild nedan) så passade jag även på att köpa nya tallrikar. Här ser ni en av dem. Denna tallriken passar så bra in i min inredningsstil. Jag älskar den. Ni hittar tallriken på Cervera HÄR

DC3DA71E-E354-49B9-95C0-2FB94FBA81CE

Kolla här vad härligt! Fredrik har fortsatt att fira sin födelsedag i helgen och då fick han de allra ljuvligaste tulpanerna. Efter jul kommer tulpaner hihi lite så känner jag. Man blir ju glad av tulpaner så här i januari. När denna buketten blommat över så köper vi en ny.

5CEBE2EB-2798-4DD1-9D64-8AEB65115ED7

Här ser ni kakfatet på fot. Det kommer också från Cervera HÄR  (en av mina favoritbutiker) Jag såg att några av färgerna på kakfatet var på kampanj så passa på att fynda ♥

Nu ska jag och Oscar baka något smaskigt och lägga på fatet eller tallriken och fota det. Hoppas att vi får till lite snygga bilder trots att det är så grått ute idag.

Stor kram från oss!

0

Följ oss på Instagram ♥

@madameedithblogg
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00