ANNONS
Integritet på Tailsweep

Kakor med Daim

/

Kakor med daim är något av det godaste jag vet. Särskilt drömmar med daim är ju så gott (!!!) Har ni inte testat att baka det så gör det idag ♥ Bästa lördagsfikat och kakorna tar slut alldeles för fort… hihi

Jag länkar till några av mina recept med daim nedan. Jag vill tillägga daimmuffins med topping här i texten för jag fick inte plats med det vid mina andra daimrecept. Det är ju också en galet god kaka som ni inte får missa. Här kommer receptet på daimdrömmar 😛

KAKOR MED DAIM (ca 40 st) Daimdrömmar

Mer med Daim : tårta och rulltårta och rutor och kladdkaka

Recept

  • 100 g rumsvarmt smör
  • 2 dl strösocker
  • 2 tsk vaniljsocker
  • 1 tsk hjorthornssalt
  • 1 dl rapsolja
  • 4 dl vetemjöl
  • 2 st dubbeldaim

Gör så här

  1. Elvispa ihop smör, strösocker, vaniljsocker och hjorthornssalt. Vispa sedan ner rapsolja. Vispa sist ner vetemjöl.
  2. Hacka daim och arbeta in i degen. Rulla ut ca 40 bollar stora som studsbollar.
  3. Grädda mitt i ugnen 150° i 20 min. Låt svalna.

Hitta snabbt utan bilder – Lista med småkakor

Blir ni sugna på denna (eller någon av mina andra) daimkakor så tryck gärna på ♥ nedan. KRAM

Följ länken för fler småkakor – 40 recept på småkakor

0
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00