ANNONS
Integritet på Tailsweep

Kakor med Daim

/
daimkakan (1)

Kakor med daim är något av det godaste jag vet. Särskilt drömmar med daim är ju så gott (!!!) Har ni inte testat att baka det så gör det idag ♥ Bästa lördagsfikat och kakorna tar slut alldeles för fort… hihi

Jag länkar till några av mina recept med daim nedan. Jag vill tillägga daimmuffins med topping här i texten för jag fick inte plats med det vid mina andra daimrecept. Det är ju också en galet god kaka som ni inte får missa. Här kommer receptet på daimdrömmar 😛

daimkaka

KAKOR MED DAIM (ca 40 st) Daimdrömmar

Mer med Daim : tårta och rulltårta och rutor och kladdkaka

Recept

  • 100 g rumsvarmt smör
  • 2 dl strösocker
  • 2 tsk vaniljsocker
  • 1 tsk hjorthornssalt
  • 1 dl rapsolja
  • 4 dl vetemjöl
  • 2 st dubbeldaim

Gör så här

  1. Elvispa ihop smör, strösocker, vaniljsocker och hjorthornssalt. Vispa sedan ner rapsolja. Vispa sist ner vetemjöl.
  2. Hacka daim och arbeta in i degen. Rulla ut ca 40 bollar stora som studsbollar.
  3. Grädda mitt i ugnen 150° i 20 min. Låt svalna.

Hitta snabbt utan bilder – Lista med småkakor

recept daimkakan

Blir ni sugna på denna (eller någon av mina andra) daimkakor så tryck gärna på ♥ nedan. KRAM

daimkakan recept

Följ länken för fler småkakor – 40 recept på småkakor

daimkakans
0
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00