ANNONS

Inlägget innehåller annonslänkar

Mer fint som jag gillar

/
hemtex (1)

Gokväll vänner ♥ Här kommer fler fina saker som jag gillar. Denna gången har jag kikat in på Hemtex. Jag lät mig inspireras av både nyheter, ordinarie sortiment och rea. Det är ju så kul att drömma sig bort bland allt fint, hoppas att ni också tycker det.

I översta kollaget har jag tagit med guldfärgade bestick. Jag tycker att det är så fint! Tilde planerar för fullt vad hon ska köpa till sin nya lägenhet, hon har ingen lägenhet än men hon letar. Och hon liksom mig älskar att kika runt på nätet efter fina saker, både Tilde och jag fastnade för de guldfärgade besticken som ni hittar på Hemtex HÄR

Lampan som jag också har tagit med i kollaget var inget för Tilde, hon vill ha mer modern belysning men jag Ä L S K A R denna lampan. Ni hittar den HÄR (just nu på kampanj)

Och så tog jag med den allra finaste vasen bland mina tips. Så fin! Den hittar ni HÄR

Sist i kollaget ville jag visa er den mysigaste och finaste pläden. Jag har många plädar (filtar) här hemma och jag spanar alltid efter fler. Det är ju ett så enkelt sätt att göra det mysigt i hemma. Ni hittar pläden HÄR

hemtex (2) (1)

Och här kommer 4 till favoriter i ett nytt kollage 😀

Först fastnade jag för de allra finaste glasunderläggen i marmor. Kul med olika färger, tåliga och snygga. Ni hittar underläggen HÄR

Och nästa fina grej som jag blev sugen på var den allra sötaste keramikskålen. Som en blomma, den sötaste skålen jag sett på länge! Ni hittar skålen HÄR

Och här kommer ett riktigt bra tips. Jag fick en tyngdfilt i julklapp och jösses så härligt det är att gosa ner sig under en tyngdfilt och känna hur stressen lämnar kroppen, det är i alla fall vad som händer för mig. Jag blir så avslappnad när jag sitter under min tyngdfilt. Eftersom jag fick min filt i julklapp så vet jag inte var den är ifrån men filten som jag hittade på Hemtex har samma tyngd som den filten som jag använder. Ni hittar filten HÄR (just nu på kampanj)

Och så hittade jag ett jättefint påslakanset till ett riktigt bra pris. Jag älskar den ljusblå färgen! Ni hittar det HÄR

Jag hoppas att ni blev sugna på något av mina tips. Kram och godnatt ♥

0
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00