ANNONS

Mjölkchokladsås

/
chokladglassås

Hej vänner ♥ här kommer receptet på chokladsåsen som vi åt till bananpajen. Världens enklaste och godaste chokladsås som jag gör på marabou mjölkchoklad mmm… åh vad gott alltså! Denna glassåsen blir snabbt en favorit 😛

Självklart kan ni använda vilken mjölkchoklad som helst, även en smaksatt choklad går bra. Så här enkelt gör ni:

chokladsåsen

MJÖLKCHOKLADSÅS

Gör även lakritssås och hallonsås och kolasås

Recept

  • 1,5 dl vispgrädde
  • 200 g mjölkchoklad

Gör så här

  1. Värm grädden hett under omrörning.
  2. Rör ner hackad mjölkchoklad. Låt chokladsåsen svalna lite. Servera till glass.

Enklaste och godaste chokladsåsen

Hitta utan bilder – Lista med cheesecake, glassås & glass

smalta-choklad
smälta chokladen

Det går snabbt och lätt att smälta ned chokladen i den heta grädden. När chokladblandningen är slät så är glassåsen färdig.

smält choklad

Chokladsåsen är god till bananpaj och vaniljglass. KRAM

chokladsåsens
0
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00