ANNONS
Integritet på Tailsweep

Inlägget innehåller annonslänkar

Tacopizza

/

Hej vänner ♥ Idag hann jag inte hoppa ur nattlinnet innan jag satte igång och fixa i köket hihi… Två av mina tonårstjejer skulle plötsligt iväg på jobb hela dagen och jag fick komma på någon snabb mat att laga till dem innan de skulle åka. Av tacorester och en rulle pizzakit lagade jag en tacopizza (herrejösses så gott)

Att göra tacopizza är väldigt enkelt när man använder pizzakit. Jag fryser alltid in tacofärs varje gång vi får rester över efter tacobuffén, tillslut blir det en hel del färs i frysen och då kan man ju passa på att laga något gott av den. Som pizza till exempel.

Den fina blå tallriken hittar ni på Cervera HÄR

TACOPIZZA

Laga även tacos i smördeg och tacogratäng och tacorulle

Recept

  • 400-500 g tacokryddad köttfärs
  • 1 pizzakit (med tomatsås)
  • Tomat
  • Rödlök
  • Majs

Topping : Riven ost

Gör så här

  1. Tillaga tacofärs efter beskrivningen på kryddpåsen (eller använd tacorester)
  2. Rulla ut pizzakit. Bred på tomatsås. Fördela ut tacofärs, skivad tomat, skivad rödlök och majs över. Toppa med valfri mängd riven ost.
  3. Tillaga mitt i ugnen 225° i 10-15 min. Servera tacopizza med vitlökssås eller min favoritsås och gurka eller en enkel pizzasallad.

Tacorester och pizzakit blir en fantastisk tacopizza

Hitta snabbt utan bilder – Lista med kött och köttfärs

Pizzakit, tacofärs, tomat, rödlök, majs och riven ost. Ta mängd på samtliga ingredienser efter eget tycke.

Oscar var med mig och fixade tacopizzan. Ni ser en skymt av Oscar på bild nummer 3 också. Där syns han inte så mycket men lite hihi 😀

Tycker ni om detta receptet så tryck gärna på ♥ nedan. Det gör Oscar och mig så glada! KRAM

2
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00