ANNONS
Integritet på Tailsweep

Inlägget innehåller annonslänkar

Tacocrepes

/

Hej kompisar ♥ Här kommer ännu ett tips på vad ni kan göra för god mat av tacokryddad köttfärs som ni får över efter tacobuffén. I förra inlägget tipsade jag er om tacopizza (snabblagad på pizzakit) och idag blir mitt tips att göra goda tacocrepes mmm… Det är så gott (!!!) och då kan man ju använda både tacorester och pannkaksrester.

Både tacoköttfärs och pannkakor har jag alltid i frysen (rester från tidigare middagar) så tacocrepes går väldigt snabbt att fixa. Barnen här hemma älskar crepes med köttfärs, det är en stor favorit!

TACOCREPES (beräkna ca 2 crepes/port)

Laga även tacos i smördeg och tacogratäng och tacopaj

Recept

  • Pannkaka – RECEPT HÄR
  • Tacofärs (ca 1 dl färs/pannkaka)
  • Riven ost

Gör så här

  1. Stek det antal pannkakor som önskas.
  2. Lägg på ca 1 dl tacofärs på varje pannkaka. Rulla ihop. Lägg med skarven nedåt i en ugnsform. Strö på valfri mängd ost.
  3. Gratinera mitt i ugnen 200° i 10-15 min. Servera med tex. sallad, tomater, gurka, majs, rödlök. Enkelpizzasallad eller Tildes tzatziki. Tortillachips och vitlökssås (välj en eller flera av tillbehören som jag föreslår)

Barnen älskar snabba och enkla tacocrepes

Hitta utan bilder – Lista med pasta och pannkakor och en Lista med kött och köttfärs

Ugnsformen hittar ni på Cervera HÄR och tallriken på bilden nedan hittar ni HÄR

Kolla in mina 10 favoriter från Cervera i detta blogginlägget ♥

Passa på att använda en ostskalk till den rivna osten, ni vet den där sista biten av osten som inte går att hyvla, den går bra att riva. Perfekt att använda till gratänger och annat som ska gratineras.

Tycker ni om detta receptet så tryck gärna på ♥ nedan. KRAM

0

Följ oss på Instagram ♥

@madameedithblogg
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00