ANNONS
Integritet på Tailsweep

En fredag med Fredrik på bild

/

Hej kompisar ♥ Idag firade vi in helgen med buffémat. Buffé är så bra, det finns alltid något som alla gillar. Särskilt bra när man är ute och äter med barn tycker jag. På denna buffén avslutades måltiden med glass, med påfyllning.. bara en sådan sak gör ju barnen glada.

Jag knäppte av några bilder inne på restaurangen, idag var det väl ändå dags att Fredrik är med här inne på bloggen. Tycker ni inte? På den allra översta bilden ser ni våran goa Ludwig, han har varit med några gånger tidigare här inne i olika receptinlägg. Och på bild nummer två ser ni då Fredrik. Min make, barnens pappa.

Oscar tyckte om maten (och drickan) så här såg det ut på hans tallrik.

En liten skymt av min tallrik också…

Här har vi glassen. En väldigt god glass med olika glassåser, en mjukglass som man tar själv i en mjukglassmaskin. Detta älskar barnen.

Nu är vi hemma igen, mätta och glada och jag ska prata lite med er som följer mig på Instagram. De senaste dagarna har det varit ett stort intresse över mina recept som jag har lagt upp där. Det känns väldigt kul tycker jag. KRAM

0
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00