ANNONS
Integritet på Tailsweep

Inlägget innehåller annonslänkar

Blått är flott och den butiken är favoriten

/

Hej hej ♥ Fina saker till köket gör mig glad. Jag handlar många av mina köksgrejer på Cervera. De har allt som jag behöver till köket och så är det supersmidigt att klicka hem grejer där ifrån. Självklart spanar jag i andra butiker och nätbutiker också men Cervera är favoriten.

Jag har köpt två jättefina Margrethe skålar där. Den vänstra på bilden hittar ni HÄR och den högra HÄR

Och kolla in denna godingen. En vitlökskruka, alltså så fin (!!!) Den hittar ni också på Cervera HÄR

Jag har börjat med mycket blå detaljer i köket och i matsalen. Älskar blått! Den fina blå ugnsformen är ny här hemma och den är så bra. Den klarar låga temperaturer och den klarar höga temperaturer. Ugnsformen hittar ni också på Cervera HÄR

Salladsbesticken hittar ni på Cervera HÄR

Jag väntar på ett paket till från Cervera så fler tips kommer här på bloggen under veckan. Kika även på köptipsen i DETTA BLOGGINLÄGGET Kram ♥

0

Följ oss på Instagram ♥

@madameedithblogg
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00