ANNONS
Integritet på Tailsweep

Inlägget innehåller annonslänkar

Till 18 personer

/

Godmorgon kompisar ♥ Nu har vi fått hem ett paket till från Cervera. Nya bestick! Nu under black friday veckan är det ju bra pris på allt möjligt så jag har passat på att gå igenom vad vi behöver här hemma. Vi gör en mindre renovering i köket så fokus har hamnat där.

Vi är ju en stor familj och under åren som familjen har växt har vi köpt till bestick och det har blivit en stor röra med udda knivar och gafflar och ibland räcker besticken inte till. Nu åker det gamla ut och in kommer nya bestick.

Tre förpackningar med bestickset har jag klickat hem. Ett set räcker till 6 personer så nu har vi så det räcker till 18. Det känns bra. Kanske beställer jag ett till så vi har till 24 (eller kanske tomten kommer med ett till set hihi, hoppas att han är här inne och läser i bloggen)

Jag är i alla fall supernöjd med besticken. Ett fynd. De ligger bra i handen och de är rundade i skaftet. Jag gillar inte kantiga eller smala skaft. Lite tyngd har de också och de är ganska rejäla i storleken.

Köptips: Ni hittar besticken HÄR

Besticken ska vi använda varje dag så nu plockar vi in besticken i kökslådan. Oscar är med och fixar. Det är ju oftast Oscar som syns med mig här i bloggen men jag har 6 barn. 3 är vuxna och 2 har flyttat hemifrån. Oscar är yngst och börjar skolan nästa år.

Mer fint från Cervera hittar ni i DETTA BLOGGINLÄGGET

Vi önskar er alla en fin dag. KRAM

0
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00