ANNONS
Integritet på Tailsweep

Vi hänger dem på väggen

/


Det gick ju bra det, tandläkarbesöket är avklarat. Haha ja det är inte ofta jag visar tänderna på bild, jag blir alltid stel som en pinne när jag ska fota och jag nyper igen läpparna. Jag tycker också att jag ser lite galen ut när jag försöker se avslappnad ut och samtidigt visa tänderna. Det syns ju ganska tydligt på denna bilden ;D

Bakom mig ser ni ett litet köksprojekt som vi håller på med. En minirenovering som kommer att ge oss mer arbetsyta i köket.

Fredrik sågar, fixar och spikar. Jag projektleder, mäter och håller. Där öppningen är hade vi tidigare en kyl och frys, nu har vi ändrat så vi har en delad kyl/frys och så ska vi ha en extra frys i källaren.

Det blir så bra!

Två elementskydd ska bli en vägg i den lilla öppningen.

Än så länge testar vi bara att sätta elementskydden på väggen men snart är allt på plats. Jösses vad nöjd jag är med detta, elementskydd på väggen. En tokig tanke som blev så bra. KRAM

0
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00