Tacoquesadillas

Hej vänner ♥ Här kommer receptet (eller tipset) som jag berättade om igår. Tacoquesadillas är det absolut godaste jag vet som man kan göra av tacofärs. Det blev en hel del tacofärs kvar från tacobuffén som vi bjöd på dagen innan julafton så nu äter vi rester. Restfest det är grejer det och quesadillas är superenkelt att göra och galet gott (!!!) Testa det nästa gång ni får tacofärs över.

Följ länken för fler köttfärsrecept – 30 recept med köttfärs

TACOQUESADILLAS

Laga även varm smörgåstårta och räktoast och pizzarulle

Recept

  • Tacokryddad köttfärs
  • Majs
  • Jalapeno
  • Ost

Gör så här

Använd valfri mängd av samtliga ingredienser

  1. Lägg tacokryddad köttfärs, majs, jalapeno och riven eller hyvlad ost (snåla inte) på ett tortillabröd. Lägg sedan ett tortillabröd över.
  2. Stek de fyllda tortillabröden i en torr stekpanna tills osten smält. Stek på båda sidorna. Ca 2 minuter på varje sida.
  3. Skär quesadillas i trekanter. Servera med tex. sallad och vitlökssås.

Hitta utan bilder –  Lista med kött och köttfärs

Stek quesadillas på båda sidorna tills osten smält. Snåla inte med osten, ju mer ost desto godare 😛 Vi älskar stark mat så jalapeno är ett måste i våra quesadillas, tycker ni inte om stark mat så kan ni hoppa över det.

Med en pizzaskärare går det enkelt att skära upp de fyllda tortillabröden i trekanter.

Tycker ni våra tacoquesadillas ser goda ut så tryck gärna på ♥ nedan. KRAM

Kanske gillar du detta också

Fler recept och följ i sociala medier

0
53

Håkan Bråkan

Ja då har vi varit och kollat på Håkan Bråkan. Här har vi två förväntansfulla killar som är redo för bio.

Oscar tyckte att Mästerkatten 2 verkade spännande. Vi får se, kanske går vi på den också. Har ni sett den?

Inne i biosalongen. Oscar satt emellan kusin Elton och storebror Ludwig, det gick jättebra. Alla tre killarna tyckte att filmen var bra, vi vuxna gillade den också. Pappa Rudolf är ju så rolig, han bjöd på en hel del skratt.

Innan vi åkte till bion förvandlade vi resterna från tacobuffén till något smaskigt. Det ska jag visa er imorgon (tacofärsen som blev över från uppesittarkvällen) KRAM

0
24

Idag och imorgon


Oscar testar julklappen som han fick igår. Grrr…

Busigaste goaste killen. Nu ska vi äta tacorester från uppesittarkvällen och kolla på nya Beckfilmen på C More. En lugn och skön juldag. Imorgon åker vi på bio och kollar på Håkan Bråkan.

0
29