Inlägget innehåller annonslänkar
Kyckling med grönpepparsås
Hej vänner ♥ Hoppas att allt är bra mer er. Här kommer ett tips på en väldigt enkel och smakrik kycklinggryta. Grönpepparkyckling det är mums det mmm… godare än godaste gott!
Grönpeppar är en bra smaksättare, den ger mycket smak. Jag brukar låta såsen stå och småputtra en stund så smakerna kommer fram ännu mer. Då blir det så ljuvligt gott.
Tallriken hittar ni på Cervera HÄR
Hoppas att ni blir sugna på att testa våran enkla grönpepparkyckling. Och klicka på länken nedan för att testa fler av våra kycklingrecept.
Här finns fler kycklingrecept – 12 recept med kyckling
KYCKLING MED GRÖNPEPPARSÅS (3-4 port)
Mer med kyckling : tacotårta och mango och paj
Recept
- 3 kycklingfiléer
- Salt och vitpeppar
- 1 dl vatten
- 1 buljongtäring (höns eller grönsaker)
- 4 dl vispgrädde
- 1 msk grönpeppar
- 1 msk soya
- Dijonsenap (eller annan senap)
Gör så här
- Dela kyckling i bitar. Bryn i smör. Salta och peppra.
- Häll på vatten. Lägg i buljongtärning. Hetta upp och låt tärningen smälta. Rör ner vispgrädde, krossade grönpepparkorn och soya. Smaka av med salt, vitpeppar och senap (och mer grönpeppar om så önskas)
- Låt grönpepparsåsen småputtra en stund så smakerna kommer fram ordentligt och kycklingen blir helt klar. Servera med ris och grönsaker.
Hitta snabbt utan bilder – Lista med kyckling
Små kycklingbitar i en härlig grönpepparsås. Serveras med ris och grönsaker.
Tryck gärna på ♥ nedan om ni tycker om detta kycklingreceptet. KRAM