ANNONS
Integritet på Tailsweep

Inlägget innehåller annonslänkar

Min fiiina gratängform

/
  • Recept på kasslergratäng med ananas och basilika

Hej kompisar ♥ Här kommer ett supertips till er, denna fiiina gratängformen finns på kampanj hos Nordic Nest just nu. Jag älskar den och jag använder gratängformen till allt möjligt, både mat och kakor. Den blå färgen är härlig och storleken på formen passar till så många av mina recept. Passa på nu när det är så bra pris 😀

Klicka här så kommer ni till gratängformen

Och så måste jag ju tipsa er om denna underbara koppen som jag hittade på Åhléns. Åh, den är så fin (!!!) Ä L S K A R ♥

Klicka här så kommer ni till koppen

Nu ska jag åka på bio med Fanny och Melwin. En läskig och rolig film skulle det vara, på en och samma gång. Det ska bli spännande. KRAM

0

Följ oss på Instagram ♥

@madameedithblogg
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00