ANNONS
Integritet på Tailsweep

Inlägget innehåller annonslänkar

Fler tips och den filmen såg vi

/
  • Recept på kyckling med dragon och bacon

Hej vänner ♥ Vad roligt att ni var så många som gillade mitt tips om gratängformen igår. Jag är verkligen supernöjd med den ugnsformen, av märket Peugeot. Peugeot har massor med fina saker till köket och jag har samlat ihop några av mina favoriter nedan. Hoppas att ni gillar 😀

Klicka här så kommer ni till gratängformen

Klicka här så kommer ni till brödformen

Klicka här så kommer ni till pepparkvarnen

Klicka här så kommer ni till karaffen

Klicka här så kommer ni till ugnsformen

Klicka här så kommer ni till peppar och saltkvarnen

Ja det var några av mina favoriter, bilden är från kamerarullen. Jag har inte hunnit så långt idag, jag går fortfarande i nattlinne hihi… barnen har studiedag idag och vi tog en lååång sovmorgon. Så skönt.

Igår var vi ju på bio. Vi såg Cocain bear, den skulle vara en blandningen mellan skräck och skratt och så var det. Den var helt okej men inte mer än så. Jag önskar er alla en fin fredag. KRAM

0
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00