ANNONS
Integritet på Tailsweep

Hårvårdsprodukter av högsta salongskvalitet

/

Reklam för Bobbys Hair Care

Alltså de är ju så bra! Jag tycker att man fastnar liksom för Bobbys hårvårdsprodukter. Ni som testat ni vet ju hur det är ♥ Håret blir alldeles silkeslent och det känns verkligen att detta är produkter av högsta salongskvalitet.

Efter att jag använt hårvårdsprodukterna regelbundet sedan januari i år så är jag så galet förtjust och jag hoppas så mycket att ni också ska upptäcka hur bra produkter detta är. Schampo, balsam, hårinpackning, torrspray, hårolja, ja allt man kan tänkas behöva till håret hittar man hos Bobbys.

Med rabattkoden MADAME får ni 20% rabatt på ett helt köp på Bobbys.se Rabattkoden gäller i 48 timmar. Passa på!

Här ser ni en stor flaska (1000 ml) med Multi Repair Schampo. Flaskan är 28 cm hög och kommer räcka länge. Denna stora flaskan är perfekt till hela familjen eller till er som precis som mig har tjockt och långt hår. Ni får mycket schampo för pengarna 😀 (klicka på rosa länken ovan för mer info)

Kolla här vilket fint paket 😀 Hair & Body Care Kit. Det innehåller schampo, balsam, body wash och body lotion. Så lyxigt och fint paket med bra produkter. Doften är alldeles magisk. Just nu kan man köpa detta paketet för 499 kr men med koden MADAME kostar det 399 kr, så prisvärt!

Och ett tips till er som ska ut och resa. Bobbys resekit är perfekt att ta med på resan och just får ni hårborsten mini på köpet. Missa inte det!

Och sist men inte minst… För ett tag sedan testade jag hydrate & moisture hårinpackning. Den var sååå bra (!!!) Missa inte den om ni lägger en beställning nu när ni kan använda rabattkoden. Även Hydrate schampo och balsam 1000 ml som ni ser på bilden är stora favoriter hos mig. Resultatet, doften, flaskorna… jag  Ä L S K A R ♥

Rabattkoden MADAME ger er 20% rabatt på alla produkter på Bobbys.se Koden gäller i 48 timmar.

Rabattkod

Gå till BOBBYS.SE
0

Följ oss på Instagram ♥

@madameedithblogg
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00